Sapiegos klinika

Privatumo politika


Labai svarbu, kad atidžiai perskaitytumėte šią Privatumo politiką, nes, kiekvieną kartą lankydamiesi mūsų interneto svetainėje sutinkate su sąlygomis, aprašytomis šioje Privatumo politikoje. Privatumo politika yra privaloma, bet kuriam asmeniui, kuris lankosi mūsų tinklapyje ir (ar), naudoja jame įdiegtas priemones, užsako paslaugas bei kitaip naudojasi Tinklapiu ar jo dalimi, taip pat bet kokiais įrankiais arba bet kokiu kitu Tinklapio turiniu. Jeigu Jūs nesutinkate su šia Privatumo politika, Jūs negalite naudotis Tinklapiu ir bet kokiomis paslaugomis, įrankiais, prieinamais Tinklapyje ar bet kokiu kitu Tinklapio turiniu.

Bendra informacija

Mes skiriame dėmesį Jūsų duomenų apsaugai ir naršymo kokybei. Tad, siekdami, kad liktumėte patenkinti naršymo patirtimi mūsų internetinėje svetainėje, naudojame slapukus bei analitikos priemones, kurios padėtų užtikrinti tiek kuriamo turinio aktualumą tiek teikiamų paslaugų kokybę.

UAB “Sapiegos klinika", į. k. 303433522, buveinės adresas - V. Grybo g. 17-124, LT-10318 Vilnius (toliau – Duomenų valdytojas) šia privatumo politika (toliau – Privatumo politika) nustato asmens duomenų tvarkymo sąlygas naudojantis Duomenų valdytojo valdoma interneto svetaine https://www.sapiegosklinika.lt/ (toliau – Interneto svetainė).

Privatumo politikos nustatytos sąlygos taikomos kiekvieną kartą apsilankius svetainėje, nepaisant to, kokį įrenginį (kompiuterį, mobilųjį telefoną, planšetę, televizorių ar kt.) naudojate. Perduodami asmeninę informaciją per mūsų tinklapį, Jūs patvirtinate, jog sutinkate su Privatumo politika ir joje nurodytomis taisyklėmis, taip pat patvirtinate, kad Jūsų asmeninė informacija būtų tvarkoma Privatumo politikoje nustatyta tvarka. Duomenų valdytojas asmens duomenis rinks laikantis galiojančių Europos Sąjungos bei Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimų bei kontroliuojančių institucijų nurodymų. Taikomos visos protingos techninės ir administracinės priemonės tam, surinkti duomenys apie Duomenų subjektus būtų apsaugomi nuo praradimo, neleistino naudojimo ir pakeitimų.

Ši Privatumo politika sudaryta vadovaujantis Europos Parlamento ir Tarybos reglamentu (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (toliau – Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, kitais Europos Sąjungos ir Lietuvos Respublikos teisės aktais. Privatumo politikoje vartojamos sąvokos suprantamos taip, kaip jos yra apibrėžtos Bendrajame duomenų apsaugos reglamente ir Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme.

Kokią informaciją apie jus renkame?

Mūsų tinklapyje įdiegtos priemonės suteikia galimybę juo naudotis anonimiškai, t. y. naudotis taip, kad tinklapyje apie jus būtų renkama tik anoniminė informacija. Tinklapiu anonimiškai gali naudotis tiek lankytojai, tiek klientai, kurie nėra užsiregistravę mūsų internetinėje svetainėje. Tinklapiu galima naudotis anonimiškai, kol patys nenuspręsite kitaip arba kol Jūs nenuspręsite tinklapyje atlikti veiksmų, kurie reikalauja atskleisti Jūsų asmeninę informaciją (pavyzdžiui: atlikti registraciją pateikiant paslaugų užsakymą (įskaitant užsakymo pateikimą svečio teisėmis) ir pan.).

Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad tinklapis automatiškai nerenka jokių Jūsų Asmeninių duomenų. Tinklapyje naudojami Slapukai skirti užtikrinti taisyklingą tinklapio veikimą ir Jūsų naršymo patirtį, taip pat gaunamų statistinių tinklapio duomenų dėka mes galime tobulinti savo internetinės svetainę bei vykdomą tiesioginę ir netiesioginę rinkodarą. Naršant mūsų svetainėje integruoti slapukai automatiškai renka: puslapių lankomumo rodiklius, lankytinų URL nuorodų kelią bei statistiką, tinklapio krovimosi laiką naršant, naudojamą naršyklės rūšį, naudojamą įrenginį, IP adresą, geografinę padėtį ir informaciją esančią slapukuose. Šie duomenys nėra siejami su Jūsų nurodyta Asmenine informacija. Šie duomenys archyvuojami ir naudojami tik statistinei analizei, svetainės lankytojų ir (ar) klientų srautų įvertinimui.

Vadovaujantis Privatumo politika, UAB “Sapiegos klinika” turi teisę naudoti Jūsų pateiktą Asmeninę informaciją savo vidiniais tikslais, įskaitant susisiekimą su Jumis telefonu ir (ar) elektroniniu paštu, siekiant pateikti informaciją, susijusią su elektroninėmis užklausomis, sandoriais bei informuoti apie paslaugų, tinklapio atnaujinimus.

Asmens duomenų tvarkymas registracijos ir (ar) rezervacijos tikslu

Besikreipiančiųjų asmenų, elektroninės registracijos (konsultacijai, procedūrai ir (ar) kitais klausimais) tikslu asmens duomenų tvarkymas. Duomenų valdytojas tvarko tokius Besikreipiančiųjų, asmenų duomenis:

Vardas;
Pavardė;
Telefono numeris;
El. pašto adresas;

Tik gavę atskirą Jūsų sutikimą, pateiktą pildant registracijos formas ar kitu būdu (pvz., per taip vadinamąjį „check-box“ langelį“), Jūsų nurodytu kontaktiniu elektroninio pašto adresu ir (ar) telefono numeriu siūsime Jums komercinę / reklaminę informaciją – naujienlaiškius ir kita. Jūsų sutikimas yra savanoriškas ir nėra būtinas bei gali būti atšauktas, bet kuriuo metu

Kokius slapukus mes naudojame?

Jums besilankant mūsų interneto svetainėje, norime pateikti tokį turinį ir funkcijas, kurios būtų pritaikytos būtent jūsų poreikiams. Tam reikalingi slapukai (angl. cookies). Tai nedideli informacijos elementai, kurie automatiškai sukuriami naršant svetainėje ir yra išsaugomi jūsų kompiuteryje ar kitame galiniame įrenginyje. Jie padeda atpažinti jus, kaip ankstesnį tam tikros interneto svetainės lankytoją, išsaugoti jūsų lankymosi svetainėje istoriją ir pagal tai pritaikyti turinį. Taip pat slapukai padeda užtikrinti sklandų svetainių veikimą, leidžia stebėti lankymosi interneto svetainėse trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie svetainių lankytojų skaičių.

Pavadinimas Tipas Tiekėjas Aprašymas Terminas
ci__session Funkcionalumas  
Unikalus sesijos ID numeris. Slapukas, būtinas interneto svetainei funkcionuoti.
Kol nesibaigia sesija
gid Analitika
Google analytics
Šis slapukas kaupia ir atnaujina informacija apie Jūsų lankytus tinklapio polapius.
24 val. po sesijos pabaigos
__cfduid Funkcionalumas  
Slapukas, skirtas patikimam interneto svetainės srautui identifikuoti, kuris neįrašo naudotojo asmeninių duomenų.
1 metai
__zlcmid Komunikacija Zendesk Naudojamsas palaikyti pokalbių sesijas. 6 dienos
SIDCC, APISID Sauga  
Apsaugos slapukas, skirtas apsaugoti naudotojų duomenis nuo neteisėtos prieigos.
2 mėnesiai
_ga Analitika
Google analytics
Sukurtas saugoti unikalų Kliento ID, kuris vėliau naudojamas Google Analytics serveriais tam kad apskaičiuoti vartotojo, sesijos ir kampanijos duomenis.
2 metai
_gid Analitika
Google Analytics
Šis slapukas kaupia ir atnaujina informacija apie Jūsų lankytus tinklapio polapius.
24 val. po sesijos pabaigos
1P_JAR, CONSENT, NID
Reklama
Google Analytics
Google Analytics slapukas, skirtas sesijos įgalinimui ir Google reklamų pritaikymui.
6 mėnesiai
_hjIncludedInSa mple
Analitika Hotjar
Hotjar slapukas renka statistinę informaciją apie vartotojų elgseną Svetainėje
Ne ilgiau nei 1 metai.
Fr, sb Reklama Facebook
Facebook slapukas, leidžiantis Facebook socialiniui tinklui rodyti reklamą.
3 mėn.
datr Analitika Facebook
Facebook slapukas, skirtas naudotojo identifikavimui.
2 metai
dpr Funkcionalumas Facebook
„Facebook“ naudojamas slapukas, kad būtų galima naudotis „Facebook login“ funkcionalumu.
Iki sesijos pabaigos
SAPISID Funkcionalumas Youtube
Slapukai įgalina pagrindinius "YouTube" vaizdo įrašų funkcijas. Jie naudojami tik puslapiuose, kuriuose yra "YouTube" vaizdo įrašai.
Iki 10 metų

Naudodamiesi mūsų tinklapiu Jūs patvirtinate, kad sutinkate ir leidžiate į Jūsų įrenginį (kompiuterį, telefono aparatą ir pan.) įrašyti slapukus. Tačiau savo naršyklės programinės įrangos pagalba, bet kuriuo metu galite blokuoti Slapukų naudojimą ir pašalinti nuolatinius Slapukus. Kai naudojate naršyklę mūsų teikiamam turiniui pasiekti, galite konfigūruoti savo naršyklę taip, kad būtų priimti visi slapukai, atmesti visi slapukai arba būtų pranešama, kai slapukas atsiunčiamas. Kiekviena naršyklė skirtinga, todėl, jei nežinote, kaip pakeisti slapukų nuostatas, pasižiūrėkite jos žinyno meniu. Jūsų įrenginio operacinėje sistemoje gali būti papildomų slapukų valdiklių. Jei nenorite, kad informacija būtų renkama slapukų pagalba, pasinaudokite daugelyje naršyklių esama paprasta procedūra, kuri leidžia jums atsisakyti slapukų naudojimosi.

Norėdami daugiau sužinoti, kaip valdyti slapukus, apsilankykite adresu: http:// www.allaboutcookies.org/manage-cookies/. Taip pat daugiau informacijos apie „Facebook“ naudojamus slapukus galite sužinoti adresu: https://www.facebook.com/policies/ cookies/. Daugiau apie „Google“ naudojamus slapukus galite sužinoti adresu: https:// policies.google.com/technologies/types?hl=lt. Daugiau apie „Hotjar“ naudojamus slapukus galite sužinoti adresu: https://www.hotjar.com/legal/policies/cookie-information.

Atkreipiame dėmesį, kad kai kuriais atvejais slapukų ištrynimas gali sulėtinti naršymo internete spartą, apriboti tam tikrų interneto svetainės funkcijų veikimą arba blokuoti prieigą prie svetainės.

Ši Privatumo politika nurodo tik tokios informacijos naudojimą ir atskleidimą, kurią mes renkame iš Jūsų per savo Tinklapį https://www.sapiegosklinika.lt/. Mūsų svetainėje gali būti nuorodų į kitų asmenų, įmonių ar organizacijų interneto tinklalapius. Atkreipiame dėmesį, kad Duomenų valdytojas nėra atsakingas už tokių interneto tinklalapių turinį ar jų naudojamus privatumo užtikrinimo principus. Tad jei paspaudę nuorodą iš Duomenų valdytojo interneto svetainės pateksite į kitus tinklalapius, turėtumėte atskirai pasidomėti jų Privatumo politika.

Savo lankytojų ir (ar) klientų duomenų ir perduodamos informacijos saugumą, siekiame užtikrinti naudojant pagrįstas fizines, elektronines ir procedūrines priemones bei metodus tam, kad turima informacija (įskaitant Anoniminę informaciją) būtų apsaugota nuo netekimo, vagystės ar bet kokio neteisėto naudojimo, atskleidimo ar pakeitimo. Norime atkreipti Jūsų dėmesį į tai, jog nepaisant to, kad naudojame pagrįstas priemones duomenų apsaugai, mes negalime garantuoti ir negarantuojame Jūsų Asmeninės informacijos saugumo, kadangi ji pateikiama ar renkama internetu. Taip pat, mūsų naudojamų priemonių gali nepakakti, jeigu Jūs asmeniškai nesilaikysite saugumo taisyklių naudojantis internetu. Todėl rekomenduojame elgtis apdairiai ir pasirinkti protingas apsaugos priemones.

Privatumo politikos papildymai ar pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo Interneto svetainėje dienos. UAB “Sapiegos klinika” pasilieka sau teisę laikas nuo laiko savo nuožiūra koreguoti šią Privatumo politiką ar bet kurią jos dalį ir bet kurią su tuo susijusią informaciją.

Kai po Privatumo Politikos papildymo ar pakeitimo Duomenų subjektas naudojasi Interneto svetaine ir/ar Duomenų valdytojo teikiamomis paslaugomis, laikoma, kad Duomenų subjektas neprieštarauja dėl tokių papildymų ir/ar pakeitimų.

Jei dėl šioje Privatumo politikoje pateiktos informacijos jums iškiltų klausimų, maloniai prašome kreiptis el. paštu info@sapiegosklinika.lt



12
Specialistų
195
Paslaugos
10209
Klientų
Klientų atsiliepimai
  • GIEDRĖ RUSYTĖ
  • AGNĖ GRIGALIŪNIENĖ

  • INDRĖ STONKUVIENĖ

  • IEVA MACKEVIČIENĖ

Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su sapiegosklinika.lt slapukų politika. Daugiau informacijos